Followers

My Stories My Diary

Thursday, August 26, 2010

something..

what the great day 4 today.
aku rase hari ini sgt meletih kn aku..
dalam kepala aku,aku rase pikir nk balik raye je.
malas nk buat bende2 yg remeh temeh kat peneng nie.
aku nk balik.
aku rindu kn my parents.
agak dah lame aku tak balik jumpe diaorang..
nk call slalu tanye khabar..takder duit plak..
nk toup je.
tapi tu lah..kadang2 just msg je lah..
tapi bulan ramadhan nie betol2 buat aku terpikir.
dimana kah tahap aku di depan mata parents aku.
aku pon tak tahu..diorang bangga dgn aku atau tak.
aku dah cuba buat yang terbaik untuk diorang.
aku tak mengharap kn ape2 aku cuma mintak my parents happpay dan senang melihat aku disini..
to all my reader.
tanx alot slalu membaca my blog.
walaupon im the one newer..
tapi aku rase aku senang ada blog.
sbb aku tahu kat mane aku nk luah kn ape yg aku rase.
aku harap to all my reader.di pagi raya nnt.
korang smbut lah dgn parents korang..family korng k! :P
bagi aku..
this is the best time utk kita berkumpul bila kita slalu berjauhan dari parents kita.
selamat menyambut adilfitri yang bakal tiba.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...